Khraibani, candidat independent la Primăria Motru

Deputata Camelia Khraibani a părăsit Partidul Social Democrat. Aceasta va continua în Camera Deputaţilor ca deputat neafiliat, anunţul fiind făcut de secretarul Camerei Deputaţilor, Niculae Mircovici, la finalul şedinţei Biroului Permanent de luni. Camelia Khraibani a fost aleasă deputat pe colegiul 4 din judeţul Gorj, pe listele USL, însă acum îşi va continua activitatea din postura de independent. Aceasta a declarat pentru ecopolitic.ro că va candida din postura de independent la primăria municipiului Motru.

Camelia Khraibani s-a hotărât. Va candida la Motru din postura de independent. Spune că a luat această decizie pentru că oamenii i-au cerut să candideze și i s-ar fi părut un gest de lașitate să nu o facă. „Mi-am depus demisia din PSD și precizez faptul că voi activa în grupul independenților din Camera Deputaților. Pe această cale anunț public și intenția de a candida, tot ca independent, la Primăria Municipiului Motru din județul Gorj. În primul rând vreau să vă spun că am luat această decizie pentru că oamenii mi-au cerut să candidez pentru primăria Motru. Aceiaşi oameni care mi-au dat votul ca eu să ajung în Parlamentul României. Mi s-ar fi părut o chestiune de laşitate să nu răspund oamenilor care au crezut în mine”, a spus Camelia Khraibani pentru Ecopolitic.ro.

Cert este că soţul Cameliei Khraibani a început campania de strângere de semnături pentru o candidatură independentă încă de săptămâna trecută, lucru confirmat de primarul în funcție, Dorin Hanu. Khraibani a declarat că a plecat din PSD și pentru că nu a avut parte de susţinere. „La toate încercările mele de a promova anumite proiecte şi iniţiative pentru municipiul Motru nu am primit sprijinul politic şi local pe care ar fi trebuit să-l am. În perioada următoare o să detaliez şi anumite aspecte care au contat în luarea acestei decizii”, a mai spus Camelia Khraibani.

Vizualizări: 1,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: