PRU Gorj a lansat cel mai tânăr candidat la primărie

Are 26 de ani și și-a anunțat candidatura la Primăria Târgu Jiu. Este vorba de Robert Bugă, vicepreședintele PRU la nivel central. Tânărul trăiește de șapte ani în capitală, dar spune că s-ar întoarce oricând la Târgu Jiu dacă ar găsi aici un oraș prosper. PRU Gorj și-a mai anunțat candidații la Rovinari şi la Padeş.

Robert Bugă, fiul preşedintelui PRU Gorj, Rudi Bugă, şi-a asumat candidatura la primăria municipiului Târgu Jiu din respect pentru ce înseamnă libertate şi competiţie, dar şi pentru că, spune el, reprezintă o generaţie amanetată care abia aşteaptă să termine studiile ca să emigreze. ”Pot să vă spun că prima măsură pe care o voi adopta dacă voi câştiga primăria este un audit pe ultimii 26 de ani, pentru că acest oraş a fost un oraş cu un buget destul de mare, banii au fost risipiţi cine ştie pe unde şi o altă măsură pe care mi-o asum va fi aceea ca la doi ani de la câştigarea mandatului să iniţiez un referendum local cu o singură întrebare: Sunteţi mulţumit de activitatea primarului în funcţie? Dacă cei care răspund ”Nu” sunt majoritari îmi voi prezenta singur demisia din funcţie”, a spus Robert Bugă, candidatul PRU la Târgu Jiu. Bugă a mai spus că acelaşi lucru ar trebui să-l facă și Florin Cârciumaru, actualul primar, doar că nu îl lasă cultul personalităţii lui.

La Rovinari, Partidul România Unită l-a anunţat pe Alin Duță. Dacă va câștiga alegerile, principalul obiectiv va fi organizarea unui audit extern pe ultimii 20 de ani în cadrul primăriei. ”Am să păstrez linia partidului, având în vedere că vom solicita un audit extern pe ultimii ani, un audit real”, a spus Alin Duță, candidatul PRU la Rovinari. Partidul România Unită și-a mai anunțat candidatul în localitatea Padeș, pe Dan Cârstoniu, un om care nu a mai făcut politică. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: