Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

8 luni de puşcărie pentru că nu a suflat în fiolă

     Un bărbat, pe numele căruia exista emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistat şi încarcerat de poliţişti.

În data de 30.01.2012, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tismana l-au depistat pe R.V., de 35 ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Târgu-Jiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la executarea unei pedepse cu închisoarea de 8 luni pentru săvârşirea infracţiunii de refuz de a de supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Instanţa de judecată a reţinut în sarcina bărbatului faptul că acesta, în data de 30.10.2010, aflându-se la volanul unui autoturism cu care se deplasa pe DN 67 D, a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

Deoarece R.V. emana halenă alcoolică, poliţiştii rutieri i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest. Contrar solicitării poliţiştilor, R.V. a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost invitat să se deplaseze la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. R.V.  a refuzat deplasarea la unitatea medicală, menţionând că a consumat băuturi alcoolice cu o seara înainte, nu şi în data producerii evenimentului rutier.

Poliţiştii l-au introdus pe R.V. în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând să îl transfere în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: