A accidentat un pieton beat şi a fugit

Poliţiştii Biroului Rutier efectuează cercetări pentru identificarea unui conducător de moped, care, după ce a accidentat un pieton pe str. Lt. Col. D-tru Petrescu din municipiul Tg. Jiu, a părăsit locul accidentului.

Luni, 21.06.2010, orele 15:43, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin 112, despre faptul că pe str. Lt. Col. D-tru Petrescu, conducătorul unui motoscuter a accidentat un cetăţean în vârstă şi a părăsit locul accidentului.

La faţa locului a fost identificată victima, în persoana lui Nicolae L., de 64 ani, din Tg-Jiu, Judeţul Gorj, care a relatat că faptul că, în timp ce traversa strada, a fost lovit de un motoscuter condus de un tânăr. În urma loviturii, victima s-a dezechilibrat, a căzut şi s-a accidentat la picior.  Nicolae L. a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale, iar în urma testării acesteuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru identificarea conducătorului de  moped şi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest accident de circulaţie.

Cetăţenii care au fost martori ai acestui eveniment şi pot oferi relaţii care să conducă la identificarea conducătorului de moped, precum şi la stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, sunt rugaţi să apeleze numărul pentru urgenţe 112.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: