A apărut şi a treia victimă a procurorului Diaconescu

Tot mai multe persoane inspirate de redeschiderea dosarului Ţundrea fac potecă la uşa procurorului Marius Iacob. A treia victimă a lui Diaconescu a venit ieri la Parchetul Judeţean să-i prezinte dosarul instrumentat de Diaconescu. Statie Teodorescu speră că procurorul Diaconescu să plătească pentru tot răul pe care i l-a făcut.

Statie Teodorescu are 64 de an, din Cătunele, a fost acuzat de un vecin că l-ar fi bătut. „Am stat 10 luni în puşcărie din cauza acestui procuror Ion Diaconescu. Am fost nevinovat. M-a acuzat cineva că l-am bătut, dar pe el îl lovise calul. După ce procurorul a trimis dosarul în instanţă am fost condamnat. Am stat 10 luni în puşcărie, până au venit rezultatele de la Medicina Legală care au arătat clar că victima a fost lovită de un cal. Am stat nevinovat în puşcărie şi aici la Târgu-Jiu şi la Craiova din cauza acestui procuror Diaconescu, care şi-a bătut joc de viaţa multor oameni”, povesteşte bărbatul.

Iacob, singura speranţă

Când a aflat că procurorul Marius Iacob este în Gorj, bărbatul a venit la Parchetul Judeţean să ia legătura cu el şi să-i prezinte dosarul instrumentat în urmă cu aproximativ 10 ani. „Acest om trebuie să plătească pentru tot ce mi-a făcut. Am stat degeaba în puşcărie 10 luni, iar apoi m-am mai judecat şapte ani. Am venit cu tot dosarul la domnul procuror Iacob să-l studieze, şi acest Diaconescu să fie tras la răspundere. Eu nu am fost vinovat, dar el este că m-a băgat în puşcărie. Ca mine mai sunt multe cazuri“

]Procurorul Iacob este ultima speranţă şi pentru Nicoliţa Jianu care încearcă să-şi scoată fiul din închisoare. Acesta ispăşeşte o pedeapsă pentru o crimă pe care mama lui susţine că  nu a comis-o, asta pentru că adevăratul vinovat şi-a recunoscut fapta. Şi în acest caz, dosarul a fost instrumentat de acelaşi procuror Ion Diaconescu.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: