Primarul din Padeş se întrece în plângeri la Poliţie cu un consilier

Edilul din Padeş, Viorel Nicolescu, este în plin război cu un consilier local, care l-a reclamat la Poliţie pentru că l-ar fi bătut în sediul Primăriei din localitate. La rândul său, acesta spune că, de fapt, „bătaia” este o înscenare şi o consecinţă a faptului că el l-a reclamat pe consilier la Poliţie pentru ultraj, IPJ Gorj confirmând ieri oficial pentru Pandurul că are o anchetă în derulare în localitatea de la marginea judeţului.

Cristian Elena este, probabil, singurul consilier pe care Partidul Verde îl are prin Gorj, în ultimele zile alesul local fiind mai mult „verde” după ce a avut cel puţin un conflict deschis cu edilul localităţii. Totul a început cu şedinţa de vineri a Consiliului Local Padeş, unde majoritatea a decis să-l schimbe pe Elena din Consiliul de Administraţie al şcolii din comună.

Consilierul, evident, nu a fost de acord, iar luni s-a dus la Primărie pentru a cere lămuriri şi procesul verbal al şedinţei, pentru a vedea ce motive au fost invocate în înlocuirea sa. Acesta spune că în loc să primească hârtiile cerute, primarul i-ar fi trântit o palmă sub formă de pumn peste faţă, doborându-l chiar la pământ.

„Era şi viceprimarul, precum şi secretarul în biroul primarului, dar când au văzut că am venit să cer procesul verbal de la şedinţă au plecat de acolo. Atunci primarul a profitat de ocazie şi mi-a dat una peste faţă de m-a trântit pe jos. Pusese mâna pe scaun să mă lovească, dar doar m-a înjurat. Am mers apoi şi mi-am scos certificat medico-legal pe care scrie că am nevoie de circa 8 zile de îngrijire medicală. Şi acum am buza neagră. De asta am şi venit la IPJ Gorj să depun plângere pentru că nu vreau să las lucrurile aşa“, a spus acesta menţionând că la postul de Poliţie din comună nu mi-au primit plângerea.

Nicolescu acuză şi el

Primarul Viorel Nicolescu zâmbeşte pe sub mustaţă şi îşi face cruce când aude cuvintele ce sunt rostite la adresa sa. Acesta spune că, de fapt, el a depus primul plângere la Poliţie, acuzându-l pe consilier de ultraj. Primarul spune că şi el şi viceprimarul, împreună cu secretarul, au fost înjuraţi de către Elena în timpul programului de lucru şi, fiind reprezentanţi ai unui organism de stat, se consideră ultragiaţi.

„Omul acesta ne creează numai probleme încă de la începutul mandatului. El nu a votat vreo hotărâre de consiliu până acum şi vine şi mă reclamă doar ca să echilibreze balanţa. Eu am depus primul plângere pentru injuriile pe care mi le-a adus când a fost la mine în birou. Era extrem de nemulţumit că nu mai este în Consiliul de Administraţie al şcolii, dar de acolo a fost schimbat că, tot aşa, ne-au cerut profesorii că mergea şi se ţinea de reclamaţii şi controale de parcă el era cine ştie cine, deşi are un frate la Inspectoratul Şcolar“, a povestit primarul.

Acesta a negat că l-ar fi lovit. „Nici vorbă să-l fi bătut pentru că, spre deosebire de el, eu pot dovedi că aşa stau lucrurile. Toată primăria are camere video, în sediu erau atunci zeci de oameni, iar imaginile din acea zi demonstrează că nici măcar nu l-am atins. Am spus deja la Poliţie că pot să prezint imaginile, pot fi identificaţi oamenii de pe ele şi nu cred că cineva poate spune altceva decât ceea ce se vede pe ecran. Dacă are vreo lovitură sigur nu o are de la mine, s-o fi lovit pe altundeva, eu nu am nicio legătură şi asta se va demonstra până la urmă”, spune edilul din Padeş.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: