Petrolul Bustuchin a făcut măcel cu Stoina

Supăraţi că nu au reuşit nici până acum să revină pe prima poziţie a clasamentului, cei de la Petrolul Bustichin s-au răzbunat pe petroliştii de la Stoina. Le-au dat 11 goluri în meciul de la Bustuchin, din etapa a 26-a, dar au rămas tot pe locul trei, la trei puncte de liderul campionatului.

Petrolul Bustuchin a stabilit scorul etapei, învingând cu scorul de 11-0  Petrolul Stoina, în etapa programată în week-end. Victoria la scor nu i-a ajutat prea mult pentru că, aşa cum era de aşteptat, şi celelalte echipe de pe podium au înregistrat victorii în această etapă. Dintre cele 11 goluri marcate de Bustuchin, mai mult de jumătate au fost date de Negrea, care a reuşit să înscrie de şapte ori, până la pauză înscriind deja de şase ori. Celelalte goluri au fost marcate de Vasile, Gîlcescu, Popescu şi Manciu.

Până la urmă derby-ul "petroliştilor" avea sa fie unul fără istoric, pentru că pe teren a fost o singură echipă care a jucat fotbal. „Echipa condusă de Cosmin Frimu s-a distrat pur şi simplu pe teren în faţa unui adversar care nu a putut să arate mai nimic datorită ritmului şi forţei impuse de tăvălugul gazdelor. Sub privirile a aproximativ 130 de spectatori, amfitrionii au încântat prin goluri spectaculoase, ratări monumentale, diagonale perfecte şi alte artificii tehnice de mare fineţe. O repetiţie ideală înaintea primei manşe pe care echipa noastră o va disputa în semifinalele cupei în compania Petrolului Ţicleni”, au explicat victoria la scor cei de la Bustuchin pe pagina oficială.

Jucătorul partidei a fost de departe Negrea Cristian, din atacul petrolului, care a reuşit sa scuture plasa porţii adverse de şapte ori, aşa cum constată şi cei de la Bustuchin, lucru mai rar întâlnit pe un teren de fotbal, mai ales la acest nivel de amatori. Mai trebuie adăugat că, după aceste şapte goluri, Negrea devine principalul marcator al echipei din Bustuchin cu 25 de goluri marcate în acest sezon.

În ceea ce priveşte lupta pentru campionat, pe podiumul Ligi a IV-a nu s-a schimbat nimic după etapa a 26-a. Liderul, Gilortul Cărbuneşti, s-a impus acasă cu scorul de 3-0 în meciul cu Internaţional Băleşti, iar a doua clasată, Ştiinţa Turceni, a câştigat cu 4-0 meciul disputat acasă cu Viitorul Negomir. Gilortul ocupă locul I cu 63 de puncte, urmată de Ştiinţa Turceni cu 61 şi Petrolul Bustuchin cu 60 de puncte.

Vulturii Fărcăşeşti rămân tot pe locul patru şi după victoria cu 6-2 înregistrată în deplasare, la Ştiinţa Hurezani.  

Galerie foto



Vizualizări: 911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: