A câştigat Next Star şi va cânta la nunta lui Connect-R

Antonia Stoian, o puştoaică de numai 12 ani din Târgu Jiu, s-a calificat în finala Next Star, câştigând concursul Antenei 1 de săptămâna trecută. Mai mult, Antonia a fost rugată de unul din membrii juriului să îi cânte la nuntă. O altă fată din Târgu Jiu, Elena Hasna, a cânta impecabil o melodie extrem de grea, „Je suis malade”, dar din păcate un singur concurent putea ajunge în finală.

Două tinere talentate din Târgu-Jiu au ajuns pe scenă la Next Star, iar vocea acestora a impresionat până la lacrimi juriul. Este vorba de Antonia Stoian și Elena Hasna, care nu doar că au ridicat publicul în picioare, dar i-au surprins pe membrii juriului cu vocea lor. Pepe, Maria Cârneci, Lora, Connect-R și Vasile Muraru au rămas fără cuvinte. Dan Negru a îngenunchiat chiar în fața Antoniei Stoian.

elena_hasna_nextstarElena Hasna are 12 ani. A cântat impecabil pe scena de la Next Star şi i-a lăsat fără cuvinte pe membrii juriului care s-au întrebat la un moment dat dacă nu cumva pe scenă este chiar Lara Fabian. Elena Hasna a interpretat piesa „Je suis malade” și a reușit să uimească atât publicul, dar și juriul cu vocea ei și a smuls de la aceștia nu numai aplauze, dar și lacrimi de bucurie și de apreciere în fața tinerei talentate.

Antonia Stoian este o altă tânără talentată din Târgu-Jiu de numai 12 ani care a cântat cu lacrimi în ochi pe scena de la Next Star. De mică aceasta a fost învățată cu greutățile, după ce mama ei a plecat la muncă în Spania și a rămas în grija bunicii. Și-a revăzut mama după 2 ani în platoul tv, chiar înainte de a începe să câte o piesă de muzică populară. Connect-R a intrat pe scenă și a luata-o în brațe pe Antonia, a pupat-o și a rugat-o să îi cânte câteva piese la nuntă, iar Dan Neagru s-a așezat la picioarele ei.

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: