Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A condus beat o mașină furată

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au depistat joi în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Lelești, în timp ce conducea un autovehicul pe Aleea Merilor, din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi având o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi sustras autovehiculul de pe strada Merilor, din localitate, fiind proprietatea unui bărbat de 33 de ani, din comuna Runcu, cu care ar fi fost la o petrecere", arată IPJ Gorj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o concentraţie alcoolică  peste limita legal admisă și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.  (M.M.)

Vizualizări: 1,781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: