A crescut iarba prin asfaltul pus de alegeri

Un drum dintr-o comună din Gorj a fost asfaltat chiar în vinerea de dinaintea alegerilor locale, câștigate de primarul PSD Grigorie Petre. Acum, prin asfalt a crescut iarba, după cum a semnalat Radu Miruță, candidatul Alianței USR PLUS la Camera Deputaților.

"La Plopsoru, speriat ca daca nu castiga se inmultesc dosarele, primarul PSD a imprastiat asfalt chiar vinerea, inainte de vot. Pus in bataie de joc, dar pe bani multi, la scurt timp, a crescut iarba prin el. Romania nu se va putea face bine doar batandu-ne joc de banii publici, intorsi in buzunarele politicienilor", a scris Miruță pe pagina de socializare.

Radu Miruță este de părere că partidul său este cel care poate stârpi hoția: "O Romanie fara hotie este calea spre a incepe sa curatam rana acestui sistem profund corupt. Pe 6 decembrie, cu un USR puternic in parlament, dam fiori celor abonati de 30 de ani la banii publici. Gorjul a fost destul reprezentat in bataie de joc. La aceste alegeri, votam pozitia nr 1 pe buletinul de vot, votam USR PLUS".

Vizualizări: 2,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: