A făcut accident cu maşina furată

Un bărbat din Baia de Fier s-a ales cu dosar penal după ce a furat o maşină, a făcut accident şi a părăsit locul faptei.

În seara zilei de 06.09.2010, orele 19:21, poliţiştii Postului de Poliţie Baia de Fier au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către Gheorghe T., din localitate, despre faptul că I. Constantin, de 45 ani, din aceeaşi localitate, i-a sustras autoturismul.

La faţa locului s-a deplasat o echipa operativă pentru a efectua cercetări cu privire la cele sesizate. Ulterior, autoturismul a fost găsit avariat, într-un şanţ.

Din primele cercetări efectuate în cauză s-a stabilit că partea vătămată s-a deplasat cu autoturismul în cartierul Rudărie, avându-l ca pasager pe I. Constantin. Ajungând în faţa unui local de alimentaţie publică, proprietarul a coborât din autoturism şi a intrat în local. Fără a avea încuviinţarea proprietarului, Constantin I. a pornit autoturismul şi a plecat către Valea Galbenului. La întoarcere, Constantin I. a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu autoturismul în şanţ. Suspectul a părăsit locul faptei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, distrugere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Cercetările continuă.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: