A fost ales preşedintele Universităţii Craiova. Câte voturi a obţinut

La derby-ul de play-off dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj a avut loc o premieră pentru România. Au fost organizate primele alegeri pentru preşedinţia unui club la care abonaţii au avut luat decizia, prin exprimarea votului.

Sorin Cârţu a fost unicul candidat la scrutinul desfăşurat în tribunele arenei „Ion Oblemenco” şi gloria Craiovei Maxima putea eşua în această misiune numai dacă votau mai puţin de 20 la sută dintre cei cu abonament pentru acest sezon. Deşi asistenţa la derby-ul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj a fost una record de la eliminarea restricţiilor, în jur de 25.000 de spectatori fiind prezenţi pe arena „Ion Oblemenco”, numai 1256 de voturi au fost exprimate, respectiv puţin peste 25 la sută dintre cei care puteau să-şi exercite acest drept.

Cel mai probabil, majoritatea celor 4.200 de abonaţi ai Universităţii Craiova pentru acest sezon au considerat că este inutilă punerea ştampilei, din moment ce nu existau mai mulţi candidaţi. „Suntem mândri să vă anunțăm faptul că Sorin Cârțu este președintele Universității Craiova pentru următorii 2 ani. Prin voturile exprimate de dumneavoastră, ați dat legitimitate unui proiect unic în istoria fotbalului românesc. Și acesta este doar începutul! Persoane prezente la vot – 1.256. Număr de voturi valabil exprimate pentru Sorin Cârțu -1.232. Voturi nule -24”, a fost anunţul Universităţii Craiova.

Sorin Cârţu va fi preşedintele Universităţii Craiova pentru următorii doi ani, iar cele mai importante obiective ale sale pe plan sportiv sunt legate de readucerea titlului în Bănie şi de o prezenţă mai consistentă în cupele europene. Sorin Cârţu a declarat că vrea să fie primul care câştigă cu o echipă titlul din postura de jucător, antrenor şi preşedinte.

Vizualizări: 1,123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: