Gilortul şi-a complicat situaţia după eşecul de la Brad

Meciul dintre Aurul Brad şi gorjenii de la Gilortul Târgu Cărbuneşti s-a încheiat cu scorul de 3-0, la pauză scorul fiind 2-0 pentru gazde. Pentru echipa din Cărbuneşti, ecuaţia salvătrii de la retrogradare devine mai complicată în urma acestui eşec.

Victoria celor de la Aurul Brad la scor de neprezentare în fața Gilortului a complicat situația în zona retrogradării pentru echipele gorjene. Dacă hunedorenii mai au șanse doar matematic la salvarea de la retrogradare, Progresul Ezeriș, Gilortul Cărbuneşti și ACS Viitorul Târgu Jiu 2 se luptă acum cu șanse aproape egale pentru evitarea celui de-al doilea loc retrogradabil. În acest context, meciul din etapa viitoare de la Cărbunești dintre Gilortul și ACS Viitorul Târgu Jiu 2 poate lămuri în mare măsură situația.

Până la meciul cu Gilortul, Aurul Brad avea o singură victorie, obținută în fața celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu 2, tot cu 3-0.

Scorul partidei cu Aurul Brad a fost deschis de Viorel Miclean în minutul 38. Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 40 de Filipaş cu un șut din marginea careului mic. În repriza a doua Gilortul începe a pus mai multă presiune pe poarta gazdelor. Soarta partidei a fost decisă de o execuție de generic a lui Filipaș care a reluat în vinclul porții lui Constantinescu de la marginea suprafeței de pedeapsă.

În etapa a treia din play-out, Gilortul va întâlni, pe teren propriu, pe ACS Viitorul Târgu Jiu 2. Partida va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, începând cu ora 17:00, pe Stadionul Cristinel Răducan.

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: