Pandurii rămâne cu un singur asociat. Decizie definitivă!

Tribunalul Gorj a respins astăzi apelul Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia, cu privire la modificarea actului constitutiv al asociației sportive Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

În aceste condiții, Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj și Consiliul Local Târgu Jiu își pierd calitatea de asociați, decizia Tribunalului Gorj fiind definitivă.

“Admite cererea de modificare a Statutului Asociației Clubul Sportiv ,Pandurii -Lignitul,,Tg-Jiu, formulată de persoana împuternicită Șerban Daniela. Ia act de modificarea statutului Statutului Asociației Clubul Sportiv Pandurii -Lignitul Tg-Jiu în sensul renunțării la calitatea de membru asociat de către Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A., Unitatea Administrativ Teritorială -Județul Gorj și Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu, potrivit Hotărârii nr.2 din 10/05/2021 a Adunării Generale a Asociaților și a procesului verbal al Adunării Generale a membrilor asociației din 10/05/2021”, a fost sentința Judecătoriei Târgu Jiu din 1 martie, rămasă acum definitivă.

O asociație are nevoie de trei membri pentru a funcționa legal, urmând să fie atrași noi asociați pe lângă USMO. Deja mai mulți foști fotbaliști ai clubului și-au dat acordul să intre în asociere și chiar au renunțat pentru asta la o parte din banii pe care îi aveau de recuperat.

Vizualizări: 941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: