În sfârşit au venit şi golurile la Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a prestat un joc bun în ultima etapă, în meciul câştigat cu Voinţa Lupac. Chiar dacă jucătorii săi au ratat foarte mult, mai ales în prima repriză, antrenorul Mario Găman i-a felicitat pentru joc şi pentru victorie.

Pandurii a câştigat primul meci din play-off în faţa celor de la Voinţa Lupac, echipă pe care o vor mai întâlni de două ori în această parte a competiţiei.

Gorjenii s-au impus cu scorul de 2-0 dar au ratat foarte mult în prima parte a jocului. Cele două goluri s-au marcat în repriza a doua  de Robert Petre și Andrei Georgescu, atunci când Pandurii a dominat jocul şi mai putea marca. Mulţumit de rezultat, antrenorul Mario Găman a declarat după meci că este mulţumit mai ales de jocul bun al echipei.

„În sfârşit a venit şi prima victorie şi aveam mare nevoie de ea pentru că am mai spus şi înaintea partidei, orice punct sau puncte pierdute însemnau vacanţă sau pregătirea pentru următorul sezon. Dar băieţii au reuşit o partidă foarte bună, cu acţiuni frumoase, cu faze de poartă şi situaţii de gol. Am avut ocazii foarte multe şi, în sfârşit, ne-au intrat şi golurile, şi, per total sunt foarte mulţumit de cum am abordat acest joc şi vreau să îi felicit pe jucători”, a spus antrenorul pandurilor care este deja cu gândul la primul meci importan care va urma, cel cu CSM Deva din etapa viitoare: „Urmează o nouă finală, la Deva, un meci de care pe care unde nu avem decât un singur gând, victoria!”

În etapa a treia din play-off Pandurii se va deplasa la Deva, meciul fiind programat vineri, 15 aprilie, cu începere de la ora 17:00.

Vizualizări: 729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: