Echipa din Stoina s-a impus în duelul petroliştilor. Ţicleniul s-a răzbunat pe vestiare

Două echipe de tradiţie ale judeţului Gorj s-au întâlnit în wekend în duelul petroliştilor din Stoina şi Ţicleni. Derbiul etapei de la judeţ a fost spectculos şi pe teren şi în afara acestuia şi s-a încheiat cu victoria gazdelor de la Petrolul Stoina cu scorul de 2-1, după ce oaspeţii au condus în prima parte a jocului.

Două dintre echipele care se menţin în apropierea podiumului în Liga 4, Petrolul Stoina şi Petrolul Țicleni, s-au întâlnit duminică în duelul petroliştilor de la judeţ, meciul orgoliilor fiind câştigat de gazdele de la Stoina, scor 2-1, prin golurile marcate de Ciocîrlan și Bidică. În cronica meciului gazdele au specificat faptul că meciul nu a fost lipsit de spectaculozitate chiar dacă nu s-au marcat multe goluri, oaspeţii fiind cei care au deschis scorul la acest derby la care au asistat numeroşi suporteri. „Spectacolul nu a ezitat să apară pe stadionul din Stoina. Pe o vreme ploioasă, dar cu o asistență  numerică importantă în tribune, fapt ce ne dovedește încă o data interesul cetățenilor pentru fotbal, petroliștii noștri au început timorați meciul, oaspeții reușind să intre rapid în avantaj încă din minutul 15. Golul a fost urmat de un joc dur, tipic unei lupte de „gherilă”, rezultatul cu care s-a intrat la cabine, fiind neschimbat”, au informat gazdele pe pagina oficială a echipei unde au precizat că în partea a doua a jocului Stoina a întors rezultatul: „Începutul celei de-a doua reprize, i-a adus pe băieți cu o altă motivație de la cabine. În aceeași ordine de idei cu așteptările avute, după o acțiune frumoasă purtată de echipă și un șut minunat al lui Ciocîrlan din afara suprafeței de pedeapsă, în minutul 60 egalitatea a fost restabilită. După alte 4 minute de joc, în minutul 64, Bidică Ionuț fructifică foarte bine pasa primită, driblează portarul și înscrie, rezultatul partidei schimbându-se din nou, de data aceasta în favoarea echipei gazdă conform așteptărilor avute în urma jocului prestat. Până la finalul meciului, în contul echipei noastre s-a mai adăugat o bară”.

Suporterii care au venit la stadion chiar şi prin ploaie au plecat acasă mulţumiţi, majoritatea, de spectacolul de pe teren dar şi de rezultat. Gazdele le-au mulţumit celor prezenţi la meci dar au ţinut să precizeze că oaspeţii de la Ţicleni le-au cam vandalizat vestiarul. „De asemenea, le mulțumim și tuturor suporterilor prezenți la meci, iar nu în ultimul rând echipei manageriale pentru sprijinul acordat! Din păcate, felicitări nu le putem adresa și adversarilor noștri, care, după rezultatul partidei, au ținut cu tot dinadinsul să-și verse nervii și frustrarea asupra obiectelor din vestiar. Un comportament grobian și huliganic, ce nu le face cinste unor jucători de fotbal”, au mai scris cei de la Stoina pe pagina oficială unde au prezentat şi fotografii de la derby dar şi urmările acestuia asupra vestiarului.

Galerie foto




Vizualizări: 1,817

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: