A fost angajat un actor care a bătut o colegă. Directoarea Ghițulescu: ”Nu sunt dovezi”

Directoarea Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”, Mariana Ghițulescu, a angajat un nou actor, Alexandru Manea, care a și primit un rol principal într-o piesă. În trecut a bătut o colegă, care îi era iubită.


Informațiile sunt confirmate de persoane din teatru, care știu situația dintre cei doi. Știe și directoarea Mariana Ghițulescu, însă nu are o problemă atâta vreme cât aceasta nu a fost bătută la locul de muncă. Cu siguranță, actrița, care este încă în teatru, îi poate povesti directoarei despre vânătăiile pe care le avea.

”Ceea ce se spune în presă este o minciună. M-am interesat: a avut acte de violență în teatru, există dovezi? Sunt instituții abilitate să ia măsuri. Nu avem nicio dovadă că s-a întâmplat în teatru. Nu s-a întâmplat în teatru, criteriile de angajare sunt cu totul altele, nu există criteriul cum te porți cu soția, ce faci tu acasă. În momentul în care acest om va avea o abatere disciplinară sigur că și noi vom lua măsuri”, a spus Ghițulescu într-un dialog cu Adrian Tudor, consilier local, în Comisia de Cultură a Consiliului local Târgu Jiu.

Vizualizări: 5,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: