Bătut de un coleg pentru că nu-i plăcea faţa lui

Un tânăr de 17 ani, elev al liceului Henri Coandă, a fost  bătut marţi seara de un coleg de-al său chiar în curtea şcolii. Pentru a scăpa de agresor, băiatul s-a refugiat într-un magazin din staţia de autobuz, situată în apropierea liceului, însă a fost urmărit şi bătut în incinta magazinului. Elevul a ajuns acasă cu traumatisme cranio-faciale.

Mădălin Drăgea susţine că nici nu ştie cum îl cheamă pe colegul ce i-a aplicat câteva lovituri. Ştie doar că este tot în clasa X-a la liceul Henri Coandă, dar la profesională. Nu a vorbit niciodată cu el şi nu ştie motivul pentru care a fost bătut. „Când am ieşit de la şcoală s-a luat de mine şi a zis că nu-i place faţa mea. Nu am vorbit niciodată cu el şi cu atât mai puţin nu i-am făcut nimic. M-a lovit cu pumnii şi cu picioarele”, declară elevul.

Pentru a se apăra, elevul de 17 ani a fugit într-un magazin din staţia de troleibuz. Agresorul, împreună cu alţi prieteni l-au urmărit şi aici şi l-au bătut chiar în incinta magazinului. Vânzătoarea spune că nu a intervenit  de teamă să nu fie si ea bătută. „Cine să îl apere pe băiat- Eram doar eu şi o doamnă în magazin. Aceasta a ieşit, iar dacă sunam la poliţie poate mă loveau şi pe mine. Era săracul băgat în colţ şi a scos telefonul să sune la poliţie şi atunci l-au luat la bătaie”, declară vânzătoarea.

Văzând în ce stare a ajuns acasă, rudele băiatului l-au dus imediat la spital. În urma loviturilor primite, tânărul s-a ales cu un traumatism cranio-facial destul de serios.

După  toate acestea, atât portarul liceului Henri Coandă, cât şi directorul unităţii, susţin că în incinta liceului nu s-a întâmplat nimic, iar ce se întâmplă în afara şcolii nu mai e treaba lor.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: