Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A fost dat dispărut după doi ani

Un tânăr de 27 de ani din Roşia de Amaradia a fost dat dispărut după doi ani de când nu se mai ştie nimic de el. Simion Bumbu nu a mai ajuns la domiciliu din luna iulie a anului 2007, însă până acum familia nu a spus absolut nimic de dispariţia tânărului.  După doi ani, rudele au anunţat poliţia din dorinţa de a-l găsi.

Cei care i-au anunţat dispariţia după doi ani se pare că îşi aduc aminte perfect în ce era tânărul îmbrăcat şi au dat semnalmentele poliţiei. Simion Bumbu s-ar părea că purta la data dispariţiei un tricou alb cu înscrisuri pe piept, pantaloni trei sferturi din fâş cu buzunare laterale, iar în picioare avea papuci din cauciuc de culoare neagră. Tânărul are 1,67 înălţime, păr şaten, faţa prelungă, ochi căprui şi buza inferioară mai groasă.

În luna octombrie a anului 2008 încă o persoană din Roşia de Amaradia, în vârstă de 63 de ani, a dispărut de acasă şi din nefericire a fost găsit duminică spânzurat într-o pădure de pe raza comunei.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: