A fost prins individul care a deschis sicriul pentru 50 de lei

Polițiștii gorjeni l-au prins vineri pe individul care, la începutul săptămânii, a profanat mormântul unui băiat de 18 ani din comuna gorjeană Săulești. Băiatul a murit de cancer, acum câteva săptămâni. Familia a fost șocată când a găsit placa de beton a cavoului dată la o parte și sicriul deschis.

Suspectul, un bărbat de 33 de ani din Săulești, a fost reținut 24 de ore. "Cercetările vor continua pentru probarea întregii activități infracționale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești", anunță IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de morminte. Bărbatul s-a dat de gol după ce a mers la bar și a dat banii pe băutură și țigări.

Potrivit primarului din localitate, totul s-a întâmplat pentru cei 50 de lei cu care băiatul a fost îngropat. „Am fost primul care am ajuns acolo, după ce m-a anunţat familia, care a aflat despre ceea ce s-a întâmplat de la femeia care îi tămâie pământul. Când m-au sunat, nu am crezut. Am ajuns acolo şi am constatat că era desfăcut mormântul, placa de beton era dată la o parte, capacul la tron, dezvelit pieptul băiatului şi din ce ştiu eu i s-au luat 50 de lei de la piept. Lănţişorul era la gât. Probabil că au vrut să-l ia, dar probabil că au văzut-o pe femeia care-i tămâie pământul şi au fugit“, a declarat primarul Drăghici, citat de Radio Infinit.

Vizualizări: 4,581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: