A fost strivit de tractor

Durere mare într-o familie din comuna Licurici după ce unul din membrii familiei a murit strivit de propriul tractor. Este vorba de Constantin Bobină de 69 de ani. Nenorocirea s-a întâmplat în urmă cu două zile în timp ce bărbatul ara un teren din apropierea locuinţei sale.

Constantin Bobină avea tractor de şapte ani şi nu era prima dată când ara terenul cu pricina. Familia nu îşi explică cum s-a întâmplat nenorocirea.

„A alunecat tractorul într-o râpă, s-a răsturnat peste el şi asta a fost tot. Avea de mult timp tractorul, ştia să-l manevreze, nu pot să-mi închipui de ce s-a apropiat atât de mult de râpă”,  povesteşte nepotul acestuia.

Localnicii din Negreni spun că au pierdut un om de mare valoare, cu toţii îl plâng pe Constantin Bobină. „Am plâns când am auzit ce s-a întâmplat, nu mi-a venit să cred că un om cu suflet mare cum a fost el a plecat dintre noi. Tractorul care l-a strivit era parcă al tuturor, nu ne costa mai nimic dacă apelam la el să ne are terenurile”,  spune Ruxandra Popescu, localnică.

Soţia lui Constantin Bobină e sfâşiată de durere, a rămas aproape singură pentru că fetele sale locuiesc în capitală.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: