A fugit de la locul accidentului

La data de 15.12.2010, orele 00:35, poliţiştii Postului de Poliţie Glogova au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de Mihai P., din localitate, despre faptul că Alexandru P., de 37 ani, din aceeaşi localitate, a fost acroşat de autoturismul condus pe DJ 671 B din direcţia Glogova în direcţia Motru, de către Gheorghe M., care a plecat de la faţa locului.

Conducătorul auto Gheorghe M., de 51 ani, a fost depistat la scurt timp de către poliţişti. La testarea cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care s-a procedat la conducerea acestuia la Spitalul Motru unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmare a primelor cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că Gheorghe M.,  la punerea în mişcare a autoturismului proprietate personală, l-a acroşat pe Alexandru P., care a suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: