Gheorghe Milosteanu: Niciodată nu stau acasă de Revelion

Director al Centrului Maternal şi consilier judeţean de 12 ani, Gheorghe Milosteanu este şi acum un împătimit al sporturilor de iarnă, al dansurilor de orice fel şi nu în ultimul rând un bunic pe cinste. Chiar dacă este absolvent al Facultăţii de Filozofie din Cluj, Milosteanu a lucrat şi în domeniul silvic, iar de şapte ani are grijă de copiii şi mămicile de la Centru Maternal. Milosteanu are şi câteva lucruri la care nu renunţă niciodată: la schi şi la petrecerile de Revelion.

Directorul Centrului Maternal, Gheorghe Milosteanu, a fost primul angajat al serviciilor sociale din Gorj chiar. „Plecarea din domeniul silvic a fost determinată de luarea mea la facultate. Îmi doream mult să continui pe acelaşi domeniu şi la facultate însă moartea neaşteptată a mamei l-a lăsat pe tatăl meu cu multe probleme şi nu am putut să-i aduc cheltuieli în plus. Aşa am hotărât să urmez cursurile Facultăţii de Filozofie de <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Cluj Napoca la fără frecvenţă după care am urmat şi un master la Craiova”, a declarat Gheorghe Milosteanu. Iubitor al sporturilor de iarnă, Milosteanu spune că în fiecare an schiază la Rânca împreună cu soţia lui şi că niciodată, de când e căsătorit, nu stă acasă de Revelion. „Am nişte lucruri pe care le respect în fiecare an, merg la Rânca pentru că îmi place să schiez, nu trece un an fără să merg să schiez şi niciodată de când m-am căsătorit nu am stat acasă de Revelion. Merg la diverse locaţii din oraş după care vin acasă şi dorm în patul meu. De asemenea, în fiecare miercuri după masă îmi vizitez nepoţica şi stau cu ea tot restul zilei”, a mărturisit Gheorghe Milosteanu.

A refuzat să fie parlamentar pentru că nu ştie să mintă

 Urăşte să dea sfaturi şi să facă lucruri de mântuială preferând mereu satisfacţia lucrului bine făcut. „Am fost un om norocos, am o căsnicie fericită, am credinţă în Dumnezeu. Pot să vă spun că m-am dat jos dintr-o maşină care după 200 de metri s-a răsturnat. Chiar dacă am terminat filozofia, cred în Dumnezeu şi în oameni”, a declarat directorul Centrului Maternal. Dornic de cunoaştere, Milosteanu aplică acelaşi regim şi angajaţilor săi cărora le testează cunoştinţele ocazional, fără a-i sancţiona dacă îi prinde nepregătiţi. „Sunt un om căruia nu-i place să fie prins pe picior greşit, vreau să ştiu răspunsul la orice întrebare şi să pot purta o discuţie având cunoştinţă de cauză. Am încercat să fac în aşa fel încât şi colaboratorii mei să cunoască orice prevedere de aceea le mai dau câte o testare din când în când”, a declarat Gheorghe Milosteanu. Directorul Centrului Matrenal mai are o satisfacţie, aceea că pe el nu l-a huiduit nimeni la Revoluţie, nu a făcut rău nimănui intenţionat şi nu este un om respingător. „Nu pot minţi, nu-mi stă în caracter. Mi s-a propus cu ceva vreme în urmă să fiu parlamentar şi am refuzat tocmai pentru că eu nu pot să mint oamenii. Niciodată nu mi-am planificat ceva ce eu am ştiut că nu pot duce la bun sfârşit”, a declarat Milosteanu.

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: