Vezi aici ce jucător de la Pandurii este dorit de Dinamo

Dinamo vrea din nou jucători de la Pandurii, şi ca de obicei de câţiva ani încoace, în contul unei aşa-zise datorii a clubului gorjean în contul transferului lui Ilie Iordache. Cei vizaţi acum de „câini” sunt  cei mai buni jucători din tur ai pandurilor, tinerii Vlad Chiricheş şi Gabriel Matei.

În pauzele competiţionale se obişnuieşte an de an să se lanseze zvonuri referitoare la transferurile unor jucători de valoare dinspre Pandurii spre Dinamo. Şi cum şefii dinamovişti nu prea mai au bani, lasă să se înţeleagă că transferurile se vor face în contul unei datorii care de doi  ani şi ceva nu se mai termină de achitat.

Vizat pentru un transfer este în primul rând fundaşul central Vlad Chiricheş, fost jucător al naţionalei de tineret. Conform cotidianului Pro Sport, "câinii" s-au lovit de o problemă la care nu se aşteptau: contractul jucătorului: „Din acest sezon, şefii au regândit strategia de transferuri, propunând un contract de tip german, bazat pe clauze de performanţă şi a cărui valoare financiară va creşte în funcţie de apariţiile stoperului şi de trofeele clubului. Ideea nu a prins însă la Chiricheş, pentru că oferta primului an, cea de bază, este infim mai mare decât cea de la Pandurii!, Astfel, fundaşul central de 20 de ani ar putea fi protagonistul unui record în Liga I. A refuzat în vară Steaua pentru că nu dorea să ajungă în Ghencea, iar acum ar putea declina, din motive financiare, propunerea "câinilor", se mai arată în Pro Sport care susţine că suma de transfer a lui Vlad Chiricheş, dacă s-ar ajunge la un transfer, nu va fi suportată de Dinamo, ci va fi acoperită în contul datoriei pe care clubul Pandurii o are faţă de roş-albi în urma transferului lui Ilie Iordache la AEK Atena.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: