A furat cerceii unei paciente

Furt la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. După ce zilele trecute un medic a fost agresat de un bucureștean, a venit rândul unei paciente să fie victima unei infracțiuni. Femeia a anunțat organele abilitate că, fiind internată în spital, i s-au furat cerceii.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a fost informat printr-o solicitare telefonică adresată prin dispeceratul de monitorizare misiuni și evenimente, să  intervină la Spitalul Municipal Tg-Jiu, deoarece o persoană a sustras unei paciente din spital o pereche de cercei. La fața locului a fost direcționat un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului Mobil, care a identificat o tânără,de 22 ani, domiciliată în municipiul Târgu-Jiu, pe numele căreia jandarmii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Evenimentul vine la numai câteva zile după ce șeful Laboratorului de Analize a fost bătut de un pacient nervos pentru că i-a dat rezultatul analizelor verbal. Managerul spitalului a decis că trebuie mărite efectivele de pază la nivelul unității spitalicești.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: