A furat din magazin

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pe numele unui bărbat de 44 ani, suspectat că a sustras o sumă de bani, dintr-un magazin.

În seara zilei de 13 august a.c., ora 22:00, Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către reprezentantul unui magazin situat pe strada Termocentralei, despre faptul că un bărbat, profitând de neatenţia personalului de serviciu, a sustras suma de 1.850 lei. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraşului Rovinari. Urmare a primelor activităţi de cercetare întreprinse, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este C.I., de 42 ani, din oraşul Rovinari.

Suspectul a fost depistat la scurt timp de către poliţişti, pe str. Florilor din localitate. Cu această ocazie, asupra lui C.I. a fost găsită suma de 1.758 lei, ce a fost restituită reprezentanţilor magazinului. Despre diferenţa de bani, suspectul a relatat că a cheltuit-o imediat după comiterea faptei. Poliţiştii au întocmit pe numele suspectului dosar penal, în care acesta este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Gorj

  

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: