Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A furat din mâncarea copiilor instituționalizați

O femeie de 52 de ani, din comuna Bengești Ciocadia, angajată la Protecția Copilului Gorj, a fost reținută miercuri pentru 24 de ore, fiind bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Femeia, angajată a unui centru pentru copiii în dificultate, din orașul Târgu Cărbunești, și-ar fi însușit în a doua zi de Crăciun mai multe produse alimentare din bucătăria unității.

Potrivit DGASPC Gorj, fapta a fost sesizată pe 28 decembrie de șeful unui centru social din orașul Târgu Cărbunești, printr-un referat. Angajat și-a recunoscut fapta, drept pentru care comisia de disciplină a propus desfacerea contractului individual de muncă.

„Directorul general al instituției, de îndată, a dispus desfacerea contractului individual de muncă al angajatei, începând cu data de 29.12.2021. Subliniem că nu admitem astfel de fapte, toleranța fiind zero față de cei care le săvârșesc“, a transmis Laurențiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști, transmite IPJ Gorj. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale.

Vizualizări: 2,394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: