A găsit o brățară de aur. Ce a făcut cu ea!

Gest de aplaudat al unei târgujience în vârstă de 65 de ani. Femeia a găsit zilele trecute o brățară de aur pe Insulița Jiului din Târgu Jiu, acolo unde s-au desfășurat până duminică manifestările de Zilele Orașului. Nu a păstrat bărțara, ci a mers luni la Poliția Locală pentru a o preda autorităților. Femeia le-a relatat polițiștilor locali că a observat bijuteria în timp ce se afla cu nepoții lângă un tobogan gonflabil din parcul de distracție.

Oamenii legii încearcă acum să dea de urma pesoanei care a pierdut această podoabă. Nu poate fi revendicată de oricine, avertizează polițiștii locali, asta pentru că brățara este persoanalizată. Are gravat inclusiv un nume. ”Brățara este gravată, este din metal de culoare galbenă. Așteptăm persoana care a pierdut-o să vină. Dacă este gravată, cineva o va revendica, probabil. Are câteva elemente de siguranță. E vorba de gramaj, de model, de formă, de mai multe aspecte”, a declarat Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

Pentru gestul său, târgujianca a fost felicitată de oamenii legii. Săptămâna trecută, tot la Zilele Orașului, polițiștii locali care asigurau măsurile de ordine au găsit o brățară din metal prețios. La scurt timp, au reușit să dea de urma persoanei care o pierduse.

Vizualizări: 2,440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: