A început înlocuirea gazonului de pe "Ion Oblemenco"

Firma care a construit Stadionului "Ion Oblemenco" a început, vineri, decopertarea gazonului de pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, pe care îl va înlocui cu altul nou pentru care municipalitatea va contribui din bugetul local cu suma de 297.500 euro.

Potrivit primarului Craiovei, Mihail Genoiu, gazonul va fi scos rulouri şi va fi plantat în curţile unor şcoli din municipiu care deja şi-au pregătit terenul în acest sens. "Vom urmări derularea lucrărilor de plantare a noului gazon. Pe data de 4 noiembrie, la meciul cu Dinamo, se va juca pe gazon nou. Achiziţia şi montarea sunt supravegheate de Compania Naţională de Investiţii (CNI) şi constructor, iar primăria va fi prezentă pentru a vedea ce se montează, cum se montează, ca să nu mai avem probleme de calitate a gazonului. Noi am identificat deja o zonă în Craiova unde dorim să ne facem pepinieră de gazon, astfel încât următoarele montări să le putem asigura din surse proprii", a spus Genoiu.

Noul gazon va fi întreţinut o perioadă de şase luni de firma care îl montează, după care va trece în grija Primăriei Craiova.

Primarul Craiovei a afirmat în urmă cu zece zile că estimează că valoarea totală a lucrărilor de înlocuire a gazonului se va ridica la peste 600.000 de euro. Edilul a explicat că Primăria Craiova va achita 297.500 de euro cu TVA, reprezentând diferenţa dintre gazonul natural şi cel hibrid.

Vizualizări: 1,407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: