Medalii pentru atleţii clubului Pandurii la Naţionalele de cros

Atleţii de la CS Pandurii Târgu Jiu reuşesc să completeze vitrina de medalii a clubului cu alte noi trofee de la toate concursurile naţionale la care participă. Vineri, sportivii clubului reprezentativ al Gorjului au câştigat alte două medalii la Campionatul Național de Cros.

Atleţii CS  Pandurii nu au avut prea mult timp de odihnă după Campionatul Naţional de Maraton şi au luat parte la acest început de week-end la Campionatul Național de Cros de la Felix. Competiţia a fost programată la numai 4 zile de la Campionatul de Maraton unde aceştia s-au întors de asemenea cu mai multe medalii.

La startul Campionatului Național de Cros s-au aliniat sportivele Alina Butnariu, Mihaela Cepoi, Mihaela Cioveie şi Catinca Pătrașcu Dijmărescu, care au concurat cu echipa  de tineret, fiind medaliate cu argint la acest Campionat Naţional de Cros.

La acelaşi concurs de la Felix a alergat şi atletul Adrian Garcea care a câştigat tot medalia de argint, la individual. În urma acestor rezultate Adrian Garcea şi antrenorul său, Ion Bură, vor participa la Campionatul Balcanic de Cros, ce va fi organizat în Republica Muntenegru pe data de 9 noiembrie 2019.

Vizualizări: 768

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: