Bogoi: Sperăm să fie mai bine pe noul stadion

Antrenorul principal al echipei Pandurii Târgu Jiu, Adrian Bogoi, a acuzat arbitrajele de care are parte echipa sa în Liga 2. Tehnicianul este de părere că ar fi nevoie şi la Liga 2 de sistemul VAR pentru arbitri, apreciind că elevii săi au fost privaţi de cel puţin cinci-şase puncte în acest sezon din Liga 2.

Pandurii a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida cu Ripensia Timişoara, disputată pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, în etapa intermediară de miercuri. Aceasta a fost a treia remiză albă acasă pentru echipa antrenată de Adrian Bogoi, după cele înregistrate cu ACS Viitorul şi Gloria Buzău.

La finalul jocului cu Ripensia, Bogoi a declarat că echipa sa a resimţit din plin oboseala după deplasarea lungă de la Miercurea Ciuc, iar cei mai mulţi dintre jucătorii săi au acuzat probleme musculare: „E incredibil cum am ajuns să jucăm, suntem carne de tun. Am făcut 18 ore dus-întors pe drum. În vestiarul nostru toţi jucătorii se plâng de crampe, de întinderi. Eu sunt mulţumit de ei”.

Antrenorul gorjenilor a pus apoi tunurile pe ,,cavalerii fluierului” şi arbitra Ionela Alina Peşu, din Craiova, şi a afirmat că ar vrea arbitraj video şi în liga secundă. ”La meciul de la Miercurea Ciuc am avut un gol luat dintr-un penalty, după un aşa-zis henţ. O fază identică am avut şi noi la meciul cu Petrolul, dar nouă nu ni s-a acordat lovitură de la 11 metri. Nu ştiu cine a greşit, dar au fost două faze identice. Lu Yuefeng a luat al doilea galben după ce noi am marcat şi începusem să controlăm jocul. Acolo a fost fault în atac, dar jucătorul nostru a fost eliminat. Cu fosta Oradea am avut gol valabil, mingea a fost o jumătate de metru în poartă. Dacă faci un calcul aveam cinci-şase puncte în plus. Ştiu că este imposibil, deocamdată, dar ar trebui să pună VAR şi la liga a doua. Cerem doar ce trebuie să ni se dea nouă. Vrem o şansă, nu putem să jucăm împotriva tuturor”, a spus vizibil iritat de arbitraje Bogoi.

Tehnicianul echipei Pandurii speră ca, odată cu primul meci susţinut pe noul stadion din Târgu Jiu, clubul să redevină unul puternic. ”Sperăm să fie mai bine pe noul stadion, vrem un club puternic. Dacă aveam un club puternic nu jucam astăzi, la două zile, amânam meciul. Ne îngrijorează că încă nu ne punem la punct financiar, nu o luăm de la zero”, a mai spus Bogoi.

După 12 etape, Pandurii Târgu Jiu ocupă locul 18, retrogradabil, cu 7 puncte, iar etapa viitoare va juca pe terenul lanternei roşii, Sportul Snagov.

Vizualizări: 765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: