A început lupta între liberali: „Are fiul angajat în Guvernul PSD“

Fostul preşedinte al PNL Târgu Jiu, Octavian Lupulescu, şi-a atacat un coleg la un post local de televiziune. Acesta nu a dat nume, dar a vorbit despre un liberal care se dă mare opozant, dar „face para-para cu adversarii politici“ şi are fiul angajat în Guvernul Ponta. Corespunde descrierii Gheorghe Orzan, vicepreşedintele PNL Gorj. Orzan este uimit de atacul lui Lupulescu şi crede că declaraţiile vin după ce a anunţat că ar fi interesat să preia conducerea PNL Gorj. Ba mai mult, Orzan spune că nu va susţine niciodată pe cine vrea Lupulescu. Asta în condiţiile în care Octavian Lupulescu şi-a exprimat deja opţiunea cum că Marcel Romanescu ar fi candidatul cu cele mai mari şanse la Primăria Târgu Jiu.

Octavian Lupulescu, fostul lider al organizaţiei municipale a PNL, şi-a criticat colegii de partid în cadrul unei emisiuni televizate. „Sunt nemulţumit de atitudinea pe care colegii mei o au vis-a-vis de ceea ce se întâmplă la nivelul judeţului Gorj. Sunt nemulţumit de faptul că sunt oameni din PNL care vin la televizor şi spun că sunt opozanţi fermi, iar ei îşi desfăşoară activităţi economice cu adversarii politici. Sunt împotriva faptului ca un om ajuns într-o poziţie de consilier la nivelul judeţului, local, primar sau ce o fi el, pe voturile unor oameni care l-au crezut, să ajungă în situaţia să facă para-para cu adversarii politici”, a declarat Lupulescu. Acesta a făcut referire la Gheorghe Orzan, al cărui fiu a lucrat în Guvernul Ponta. „Ştiu un om care este mare liberal, dar care are angajat fiul în Guvernul condus de PSD. Cât de virulent poate să fie omul acesta? Când ştie că dacă pleacă Guvernul acela îi pleacă copilul acasă, dar nu se gândeşte la zeci de mii de copii care nu au ce pune pe masă”, a precizat Lupulescu.

Ce-i răspunde Orzan

Gheorghe Orzan s-a regăsit în descrierea lui Octavian Lupulescu, însă a rămas surprins de atitudinea colegului său. „Să-i fie ruşine pentru că eu l-am sprijinit pe el. Îmi pare rău că face atacuri la copiii mei, dar eu nu pot să susţin pe cine vrea el. Îl rog să-şi ceară scuze public pentru că a făcut referiri mincinoase la adresa fiului meu“, a spus Orzan. Liderul PNL Gorj a mai spus că băiatul lui, Claudiu Orzan, nu mai lucrează în Corpul de Control al premierului de la data de 1 ianuarie 2014 şi că acum este şeful unei Agenţii care nu este în subordinea Guvernului. „Copilul meu nu a fost ajutat în nici un fel de Guvernul Ponta. În perioada 1 iulie- 31 decembrie 2013, fiul meu a fost detaşat pentru şase luni, după ce a fost dat afară de Guvernul Boc. Ba mai mult, pe vremea când eram în USL, fiul meu a stat fără serviciu câteva luni. Eu nu am nici o datorie morală faţă de Guvernul Ponta. Chiar am declarat că acest Guvern trebuie dărâmat, pentru că este inuman şi imoral să impozitezi bacşişul”, a mai spus consilierul judeţean. Acesta crede că atacul lui Lupulescu este cauzat de intenţia lui de a prelua conducerea PNL Gorj. „Din 2005 am fost numărul 2 în partid şi sunt îndreptăţit să preiau conducerea partidului”, a declarat Orzan.

INTENŢIE

Octavian Lupulescu a anunţat că nu este interesat de o candidatură la nivelul judeţului, ci aspiră la o funcţie în Capitală, într-unul din ministere. Orzan îi transmite că „PNL nu împarte posturi, PNL face politică“.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: