A intrat cu maşina în stâlp

Un accident de circulaţie cu victime a avut loc ieri după-amiază pe drumul comnal Brădet. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că B.C., de 20 ani, din comuna Mătăsari, judeţul Gorj, în timp ce conducea autoturismul pe D.C. Valea Sălcii, în comuna Mătăsari, satul Brădet, judeţul Gorj, din direcţia Brădet – Mătăsari, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă în partea dreaptă şi a acroşat  un stâlp de transport energie electrică.

"În urma coliziunii a rezultat accidentarea uşoară a lui T.V.M., de 19 ani, din comuna Mătăsari, sat Brădet, judeţul Gorj, pasager pe scaunul locul din partea dreapta faţă în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice de sânge. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 184, alin. 1 şi 3 din C.P.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: