A intrat într-un cap de pod

În noaptea de 18 aprilie a.c., la orele 00:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală  Turburea, s-au  sesizat din oficiu cu privire la faptul că D.G., de 37 ani, din comuna Turburea, judeţul Gorj, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DJ 661 din direcţia Filiaşi – Turburea, nu a adaptat viteza la condiţiile drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autovehiculul într-un cap de pod.

Urmare a accidentului, ocupantul locului dreapta faţă, M.R., 57 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul Oraşului Târgu-Cărbuneşti pentru investigaţii şi acordare de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o concentraţie de de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii l-au condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării, iar în prezent îl cercetează sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: