A izbit maşina pompierilor!

O șoferiță de 35 de ani din Roșia de Amaradia a ajuns la sfârșitul săptămânii trecute la urgențe după ce a intrat cu mașina direct într-o autospecială a pompierilor militari din cadrul ISU Gorj.

Accidentul s-a produs în sensul giratoriu din zona Coloanei fără Sfârșit, pompierii plecând de la sediul aflat la câteva sute de metri distanță, misiunea lor încheindu-se mai repede decât și-ar fi putut imagina. Aceștia trebuiau să ajungă la Peștișani pentru a stinge un foc la o anexă gospodărească, dar alți colegi au trebuit să facă deplasarea ei fiind nevoiți să aștepte la fața locului sosirea unui procuror militar care va conduse investigațiile în acest caz. Printre primii care a ajuns la fața locului a fost adjunctul ISU Gorj, Traian Șuță, cel care a menționat că autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune tocmai pentru că echipajul se grăbea să ajungă la solicitarea de la Peștișani.

Femeia rănită a menționat și ea că nu a apucat să vadă mașina de pompieri, după cum arătau urmele loviturilor dintre mașini fiind cert că ea a fost cea care trebuia să acorde prioritate în sensul giratoriu. În autoturism se mai aflau doi copii ai șoferiței, care nu au suferit însă răni grave și care nici nu au rămas internați la spital.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: