„Belgian” arestat la Motru pentru că și-ar fi răpit copilul!

Un bărbat de 47 de ani, domiciliat în Baia de Aramă, a ajuns în spatele gratiilor după ce polițiștii din Motru l-au identificat ca fiind cel pe numele căruia autoritățile belgiene au emis un mandat european de arestare, individul fiind acuzat de răpirea internațională a unui minor pe teritoriul Belgiei.

„Belgianul” cu pricina este nimeni altul decât Fănică Bordînc, cel care în urmă cu vreo doi ani reclama un polițist gorjean pe motiv că îi ridicase ITP-ul de la mașina soției sale, mașina fiind înmatriculată în Belgia și având documentul respectiv valabil pentru 4 ani. Bordînc a făcut atunci scandal și a sunat inclusiv la Consulat pentru a i se apăra drepturile de cetățean belgian, el având dublă cetățenie.

Între timp, cel mai probabil, acesta s-a certat cu soția și a decis să vină acasă, la Motru, unde are și un local, luând cu el și unul dintre cei doi copii pe care îi are și pe care îi iubește foarte mult, pe internet „belgianul” având mai multe postări video în care îi sărbătorește pe cei mici și încearcă să îi răsfețe cât mai mult. Soția a fost cea care a anunțat autoritățile belgiene de dispariția minorului, Bordînc fiind pus astfel în urmărire europeană și acuzat de fapte grave, ieri el fiind prezentat la Curtea de Apel Craiova pentru a fi arestat preventiv. Anterior, el fusese dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Fănică Bordînc este frate vitreg cu Otilia Arjocu, fosta funcționară a APIA Gorj, implicată în mai multe dosare penale în ultimii ani și condamnată în toate acestea la diverse pedepse cu închisoarea, niciuna dintre sentințe nefiind însă definitive. Bărbatul i-a fost alături acesteia când, la rândul său, Arjocu a fost arestată preventiv pentru că ar fi influențat niște martori într-un dosar penal pe care îl avea pe rol, el considerând atunci că instanțele i-au făcut „o mare nedreptate” surorii sale.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: