Incendiu într-o gospodărie din comuna Drăguţeşti

Necazul s-a abătut joi asupra familiei Rovenţa din Sat Nou Drăguţeşti, când în gospodărie a avut loc un incendiu. O încăpere folosită pe post de bucătărie de vară a ars complet, iar până la acest moment nimeni nu ştie ce a condus la producerea acestui incendiu. Din cauza panicii şi a pierderilor suferite, proprietarului i s-a făcut rău.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit joi pentru stingerea unui incendiu ce a avut loc în gospodăria soţilor Elena şi Sevastică Rovenţa din comuna Drăguţeşti. Proprietarii spun că nu îşi explică ce a condus la producerea incendiului. Panica a fost cu atât mai mare cu cât în interiorul bucătăriei de vară erau amplasate şi două butelii. Din fericire, flăcările nu au reuşit să se extindă la casa de locuit, care este aproape lipită de bucătăria de vară. Localnicii au sărit în ajutor, au aruncat cu apă și au scos buteliile înainte să se producă o şi mai mare nenorocire.

incendiu_dragutesti_3

În incendiu au ars mai multe electrocasnice şi mobilier. "Buteliile erau una lângă alta, una era la aragaz şi cealaltă era plină. Nu aveam nimic pe aragaz, nu ştiu de la ce a luat foc. Aveam covor pe jos, aveam ladă frigorifică, frigider, mese, cuptorul cu microunde, cuptorul electric, canapeaua, medicamente. Puteau să explodeze buteliile. Casa nu este afectată pentru că stătui cu furtunul cu apă în permanenţă. Era cât pe ce să ia foc şi şoprul, dar le spusei la oameni să dea cu apă şi nu se extinse. Cam o oră ţinură flăcările, veniră repede pompierii. Noroc că săriră oamenii din sat, cu găleţile", a spus Elena Rovenţa, proprietară.

incendiu_dragutesti_1

Câteva prepeliţe ce se aflau într-o cuşcă în apropierea bucătăriei de vară au murit din cauza căldurii degajate în urma incendiului. Mai mult, proprietarii aveau în apropiere amplasaţi şi zeci de stupi, iar din cauza căldurii emanate albinele au ieşit din stupi, roind în jur. Câţiva pompieri din echipajele sosite pentru stingerea incendiului au şi fost înţepaţi de albine. 

Când a văzut ce pagube au rămas în urma incendiului, lui Sevastică Rovenţa i s-a făcut rău, însă a refuzat să meargă la spital.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: