A lovit un copil cu pumnul în față

Un bărbat din Țânțăreni, județul Gorj, a scăpat de pedeapsă, după ce s-a împăcat cu familia unui minor pe care l-a lovit cu pumnul în față. Sentința Judecătoriei Târgu Cărbunești din 10 martie nu este definitivă.

Fapta s-a produs în septembrie 2020, când bărbatul a mers să își ia nepotul de la școală și l-a găsit plângând. Băiatul a povestit că un alt elev a aruncat cu pietre spre el şi l-a lovit la mâna stângă.

“Auzind relatările nepotului său, inculpatul s-a urcat în maşină şi a plecat pe drumul comunal pe unde ştia că merge acasă persoana vătămată minoră, cu scopul de a purta o discuţie cu acesta în legătură cu nepotul său. Pe drumul comunal inculpatul a oprit autoturismul lângă persoana vătămată minoră, a coborât la acesta şi a întrebat ce a avut cu nepotul său, moment în care s-a iscat un conflict, în cursul căruia inculpatul a lovit persoana vătămată minoră cu pumnul în zona feţei, producându-i leziuni. Ulterior, persoana vătămată minoră s-a prezentat pentru examinare la SML Gorj, din certificatul medico-legal rezultând că leziunile traumatice care s-au putut produce prin lovire cu corp dur au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale şi nu au pus în primejdie viaţa victimei. Cu ocazia audierii în cursul urmăririi penale, inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei reţinute în sarcina sa”, se arată în documentul de la instanță.

Familia minorului lovit și-a retras plângerea, astfel că dosarul a fost închis.

Vizualizări: 1,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: