A murit la un pas de casă

Un bărbat de 30 de ani din comuna Plopşoru şi-a pierdut viaţa într-un tragic eveniment rutier produs la câteva sute de metri de locuinţa acestuia. Accidentul s-a întâmplat într-o curbă periculoasă, pentru că şoferul unui autoturism l-a observat târziu pe pietonul care, spune el se afla pe partea carosabilă. Din nefericire victima a decedat pe loc.

Emil Popescu avea 30 de ani şi era necăsătorit. Locuia împreună cu tatăl şi fraţii lui pentru că mama îi plecase în Germania la muncă. Bărbatul era angajat în minerit însă acum se afla în şomaj tehnic şi aştepta să înceapă din nou serviciul. Ieri seară a fost la barul din sat şi cu ceva timp înainte de miezul nopţii a plecat spre casă cu nepotul lui de numai 15 ani. Din nefericire nu a mai ajuns. La aproximativ 200 de metri de casă într-o curbă periculoasă a fost spulberat de pe şosea de un autoturism. Emil Popescu a decedat pe loc, însă din fericire nepotul lui a scăpat nevătămat. „Era de aici din sat. Se ducea acasă cu nepotul lui. Mai avea puţin şi ajungea, dar asta i-a fost soarta, să moară aici. Era un băiat bun, nu era căsătorit. Stătea cu taică-său fi cu fraţii, mama lui e în Germania. Era un băiat cumsecade. Din ce auzirăm şi noi mergea pe marginea drumului spre casă şi dădu unu cu ARO în el. E inadmisibil aşa ceva. Cum să nu-l vadă. Atunci de ce mai are lumini pe maşină. Muri pe loc. Îi aprinserăm şi noi o lumânare aici unde murii”, a declarat un martor. 

Fraţii victimei nu se aşteptau să se întâmple una ca asta. „O sunai şi pe mama să vină acasă la înmormântare şi trebuie să sun şi eu la noi la carieră să-i anunţ şi poate ne-or ajuta şi pe noi cu bani pentru înmormântare, cu ce mai aduce şi mama să-i facem şi noi rosturile pe aici”, a spus unul dintre fraţi.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie pentru a stabilii cu exactitatea cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Din primele cercetări se pare că victima a traversat strada prin loc nepermis. Conducătorul auto susţine că nu a mai putut evita impactul pentru că victima i-a ieşit direct în faţă.„Mi-a apărut brusc în faţă şi l-am lovit în plin. Cred că era băut că mergea aplecat cu capul în faţă pe mijlocul drumului şi ţinea un copil de el”, a spus şoferul.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: