A murit strivit sub betonieră

Un bărbat a murit seara trecută la Crasna şi un altul a fost grav rănit după ce maşina cu care circulau a fost strivită de o betonieră care s-a răsturnat peste ei. Accidentul s-a produs într-o curbă, în pantă, betoniera, încărcată cu 30 de tone de ciment, intrând în balans din cauza vitezei. Şoferul acesteia s-a ales doar cu câteva zgârieturi, în timp ce pasagerul din dreapta maşinii strivite de betonieră a fost transportat la Târgu Jiu, la spitalul judeţean de urgenţă, în stare gravă.

Localnicii au asistat îngroziţi la scenele respective, ei plângându-se de faptul că modernizarea drumului le-a adus numai necazuri. "Au făcut drumul ăsta şi circulă ăştia care lucrează pentru italieni ca nebunii. Eu am dat cu maşina de două ori în şanţ ca să mă feresc de ei, iar odată mi-au spart parbrizul tot aşa că au sărit pietre de la roţile lor. Mai sunt şi alţii de aici din sat care au păţit-o ca mine", spunea un sătean aseară.

Un echipaj al pompierilor militari din cadrul ISU Gorj a intervenit la faţa locului pentru a-l descarcera pe şoferul prins între fiarele contorsionate. Aceştia au avut nevoie de o macara şi o volă pentru a ridica betoniera de la sol circa o jumătate de metru, cu ajutorul localnicilor fiind apoi îndepărtată maşina strivită. Pompierii au putut de abia atunci să îl scoată dintre fiare pe bărbatul decedat, al cărui trup a fost adus la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. Pe margine oamenii au comentat cele întâmplate, operaţiunea de descarcerare şocându-i. "Nu se poate aşa ceva. Putea să fie nenorocirea şi mai mare. Betoniera a venit cu viteză, în curbă, a făcut balans şi a căzut peste oamenii ăştia doi care erau în maşină. Bine că a supravieţuit cel din dreapta", comenta un localnic.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: