A picat amicalul cu Minaur Baia Mare

ACS Viitorul Târgu Jiu nu va mai disputa un meci amical cu Minaur Baia Mare. Echipa pregătită de Flavius Stoican a găsit un alt adversar pentru data la care era programat acest amical şi va juca cu CSM Zalău.

ACS Viitorul Târgu Jiu se pregăteşte începând de luni în cantonamentul de la Sânmartin, acolo unde echipa lui Flavius Stoican va disputa şi patru jocuri amicale. Față de programul anunțat initial, amicalul cu Minaur Baia Mare, din data 30 ianuarie, nu se va mai disputa, noul adversar urmând să fie, pentru ziua respectivă, SCM Zalău.

Jocurile cu ASU Politehnica Timișoara (26 ianuarie) și Luceafărul Oradea (31 ianuarie) au rămas în picioare, în timp ce, pentru data de 22 ianuarie, oficialii clubului încă mai caută adversar.

După cantonamentul de la Sânmartin, din perioada 18-31 ianuarie, ACS Viitorul va reveni la Târgu Jiu, unde va mai disputa un test, pe 6 februarie, cu CSM Slatina.

Pe 10 februarie va juca primul meci oficial din 2021, în optimile de finală ale Cupei României, cu Gaz Metan Mediaș, iar în jurul datei de 20 februarie, în prima etapă din Liga 2 programată să se dispute în acest an, va întâlni Universitatea Cluj, tot la Târgu Jiu.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: