Întăriri din Portugalia pentru banca Universităţii Craiova

Universitatea Craiova şi-a adus un nou preparator fizic. Este vorba despre Rui Santos, un portughez care în trecut a mai lucrat în Anglia, la Reading, echipa lui George Puşcaş.

Pregătirea fizică a fost unul dintre punctele slabe ale Craiovei, care în tur putea duce doar 60 de minute. Găsirea unui preparator a fost una dintre priorităţile conducerii de pe Ion Oblemenco, dar Cornel Blejan, titularul funcţiei, va rămâne la echipă. ”Portughezul Rui Santos este noul preparator fizic al Ştiinţei. Bun venit şi mult succes în familia alb-albastră! Rui a lucrat în trecut la echipe precum Reading şi Rio Ave, pregătind jucători ca Fábio Coentrão, Carlos Vinicius, Nélson Oliveira şi John O'Shea”, se arată în comunicatul Universităţii Craiova.

Rui Santos şi-a intrat în mână încă de la primul meci al Universităţii Craiova. Înainte de startul partidei cu Sepsi noul preparator fizic al oltenilor i-a urmărit pe jucători la încălzire. De altfel, Rui Santos a şi postat o fotografie de pe stadion. Cu o zi înainte, portughezul a scris un mesaj scurt pe Instagram, “O nouă provocare”, la care a adăugat o poză cu sigla oltenilor.

Galerie foto


Vizualizări: 770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: