Universitatea Craiova poate face încă un transfer pentru titlu

Juan Camara a plecat de la Dinamo, iar fotbalistul spaniol crescut de FC Barcelona poate ajunge la Universitatea Craiova. Acesta poate fi transferul de titlu pe care Mihai Rotaru, patronul oltenilor, şi-l doreşte.

Oficial Juan Camara se va întoarce la Jagiellonia, echipă care l-a împrumutat la Dinamo, dar acesta ar fi de acord cu cedarea sa în Liga 1, la Craiova, o echipă mai importantă ca Dinamo în prezent, a informat telekomsport.ro.

Venit în Liga 1, la Dinamo, odată cu preluarea clubului de către Pablo Cortacero şi spaniolii săi, Juan Camara a crescut la FC Barcelona şi a lăsat o impresie bună în România. Craiova l-a pus în capul listei de transferuri pe Juan Camara, fiind în căutarea unui fotbalist de bandă stângă care să dea un randament mai bun decât Andrei Ivan sau Reagy Ofosu. Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a vorbit public despre posibilitatea ca Juan Camara să ajungă la Craiova, iar acum poate negocia cu Jiagiellonia o eventuală mutare a spaniolului pe "Ion Oblemenco".

Gică Craioveanu, un apropiat al lui Mihai Rotaru şi al Craiovei din Liga 1, a vorbit despre calităţile pe care le are Juan Camara, cunoscându-l bine din Spania. „Camara este un jucător de mare talent. Totul depinde de Papură unde ar juca, pe ce post, dacă vine la noi. Este un jucător de calitate, stângaci, driblează uşor, destul de complet. Dacă scoţi 7-8 echipe din La Liga, atunci ar juca fără probleme în prima ligă din Spania, la echipe precum Levante sau Elche. Formaţii de genul acesta ar avea nevoie de un jucător precum Camara", a spus Gică Craioveanu, pentru prosport.ro.

Juan Camara a jucat la Dinamo între septembrie 2020 şi ianuarie 2021. În această perioadă de timp, fotbalistul spaniol a strâns 13 meciuri, două goluri şi două pase de gol. Villarreal, FC Barcelona, Girona, Reus Deportiu Miedz Legnica şi Jagiellonia sunt echipele pe care le-a bifat Juan Camara în CV înainte de veni la Dinamo.

Vizualizări: 986

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: