Pandurii se reunesc la Târgu Jiu şi se pregătesc la Timişoara

Pandurii Târgu Jiu a programat reunirea lotului pentru luni, 18 ianuarie, echipa din Târgu Jiu având mai bine de o lună la dispoziţie pentru a pregăti partea a doua a campionatului. După o cinci zile în care vor avea programate teste Covid şi vizita medicală, gorjenii vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizată.

Lotul echipei Pandurii se va reuni luni la Târgu Jiu în aceeaşi formulă din prima parte a campionatului. Gorjenii au anunţat un singur transfer, cel al lui Emannuel Okeke, jucător care s-a mai pregătit cu echipa şi în 2020, dar care a avut probleme cu documentele necesare pentru a putea fi legitimat.

Echipa antrenată de Călin Cojocaru va relua antrenamentele luni. După ce jucătorii vor efectua testele Covid şi vizita medicală sunt programate câteva şedinţe de pregătire pe plan local, de reacomodare la efort, iar începând de vineri, 22 ianuarie, Pandurii se va antrena la Timișoara, unde va sta în cantonament până pe data de  5 februarie.

”Am hotărât să ne pregătim la Timișoara pentru că nu e așa frig ca la Târgu Jiu şi avem condiții mai bune de pregătire. Ne vom antrena la Moșnița sau în Giroc, avem rezolvată problema terenurilor, în funcție și de cum va fi vremea”, a declarat antrenorul timișorean Călin Cojocaru pentru Liga2.ro.

Pentru că nu era planificat iniţial acest cantonament, gorjenii au schimbat şi programul meciurilor amicale anunţate deja anul trecut. Oltenii au programate în cantonament și două meciuri amicale la Timişoara, pe data de 27 ianuarie cu ACS Poli și pe 5 februarie cu Ripensia.

Mai au însă şi alte alte două date pentru care sunt în tratative cu cluburi din zonă precum Ghiroda sau Dumbrăvița.

Vizualizări: 2,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: