Portarul de 18 ani al pandurilor, convocat la naţională

Portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, Leonard Aldescu, este convocat la echipa naţională Under 18 ani a României. Acesta se va prezenta la lot după cantonamentul de pregătire centralizată al echipei sale, urmând să facă un al doilea cantonament, în februarie, cu naţionala de juniori.

Portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, Leonard Aldescu, a fost anunţat că va fi convocat la echipa naţională Under 18 ani a României pentru un stagiu de pregătire centralizată cu lotul naţional de juniori.

Echipa națională a României Under 18 (jucători născuți în anul 2003) va efectua un stagiu de pregătire care va avea loc în România, în perioada 10-17 februarie 2021. Aldescu, care s-a mai pregătit cu naţionala de juniori şi în 2020, va face practic două cantonamente de pregătire în această iarnă, unul cu echipa de club şi altul cu naţionala Under 18 ani.

Reunirea lotului naţional are loc în ziua de 10 februarie 2020, la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, după ce Pandurii va încheia stagiul de pregătire de la Timişoara.

Pe perioada desfășurării stagiului de pregătire al naţionalei de juniori se vor efectua antrenamente si un joc școală, iar întoarcerea jucătorilor la echipele de club va avea loc în ziua de 17 februarie 2020.

Aldescu va fi nevoit să facă şi mai multe teste Covid decât colegii, prezenţa la naţională fiind condiţionată de două teste negative. Jucătorii convocaţi la lot vor fi nevoiti sa efectueze două teste RT-PCR pentru Covid-19, în zilele de 31 ianuarie si 7 februarie,  înainte de data sosirii  în cantonamentul de la Buftea. Rezultatele testelor vor fi trimise team managerului naţionalei până la data convocării, iar jucătorii cu test pozitiv nu vor face deplasarea la Buftea. Costurile pentru testele COVID 19 vor fi suportate de către Federația Română de Fotbal, iar jucătorii vor fi informați direct despre locul și ora la care trebuie să se prezinte la recoltarea analizelor (fiecare în oraşul în care se află).

Vizualizări: 555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: