Debut cu dreptul în amicale pentru ACS Viitorul

ACS Viitorul Târgu Jiu a început cu dreptul seria amicalelor din acest an. Echipa pregătită de Flavius Stoican a susţinut sâmbătă un prim meci amical la Târgu Jiu, după care a plecat într-un stagiu de pregătire centralizată la Sânmartin.

Reunită de săptămâna trecută, ACS Viitorul Târgu Jiu a disputat, sâmbătă, la prânz, primul amical al iernii. Adversara a fost echipa de Liga 3 Minerul Costești, penultima clasată în Seria 7. Diferența de scor a fost mare, dar toate golurile s-au marcat în ultimul sfert de oră, după ce Flavius Stoican a introdus pe teren titularii.

Vâlcenii au făcut față adversarului mai bine de o oră de joc, dar au clacat în ultimul sfert al testului găzduit de terenul sintetic al celor de la Pandurii.

Marcatorii celor patru goluri  au fost Marius Cioiu și Gabriel Gârbiță.

De altfel, antrenorul Flavius Stoican a mizat pe o parte dintre titulari doar în ultimele 20 de minute. Anterior, a trimis pe teren jucătorii care au evoluat mai puțin în prima parte a campionatului, cele trei achiziții perfectate zilele trecute, câțiva juniori, dar și o serie de jucători sosiți în probe, în privința cărora antrenorul încă n-a luat o decizie.

”Un test util, chiar dacă temperatura a fost cu minus. Am văzut mai mulți tineri jucători, dar nu vor pleca cu noi luni, în cantonament. Îi voi mai vedea și ulterior pe unii dintre ei. Am reușit să marcăm de-abia după ce am introdus pe teren câțiva dintre titulari. 14 dintre jucătorii de bază s-au antrenat separat pe perioada amicalului. Dar scorul nu are importanță. Ne așteaptă alte patru amicale la Sânmartin”, a declarat Flavius Stoican, pentru Liga2.ro.

ACS Viitorul se va pregăti începând de luni la Sânmartin, lângă Oradea, acolo unde echipa s-a pregătit constant în ultimii ani, indiferent ce nume a purtat.

Vizualizări: 509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: