Baschet: CSM Târgu Jiu a pierdut jocul cu CSO Voluntari

CSM Târgu Jiu a pierdut cel de-al doilea meci din cadrul turneului 5 al Ligii Naţionale, în care CSO Voluntari s-a impus cu 105-70. Gorjenii au rămas astfel cu doar o victorie la turneul desfăşurat timp de două zile în Sala Sporturilor din Constanţa.

În ciuda problemelor de lot cu care s-au confruntat la acest turneu şi a înfrângerii din cel de-al doilea meci, gorjenii de la CSM nu s-au întors acasă cu mâna goală, pentru că au reuşit o victorie destul de importantă, scor 82-80, în faţa echipei gazdă, Athletic Constanţa, în prima zi a turneului.

După un start bun de meci şi un prim sfert echilibrat, gorjenii au avut o cădere drastică în sfertul doi şi, în ciuda eforturilor din debutul sfertului trei, nu au mai avut puterea să revină în meciul cu CSO Voluntari. Antrenorul gorjean a explicat la finalul meciului ce a făcut diferenţa în partida pierdută de formaţia gorjeană. „Am întâlnit o echipă foarte agresivă, cu o rotație lungă, care până la urmă a făcut diferenţa. Am început meciul foarte bine însă în sfertul doi, lipsa rotației s-a simțit. Am pierdut multe mingi, care s-au transformat în puncte ușoare pe tranziție şi am pierdut clar duelul recuperărilor. Una peste alta a fost un turneu în care ne-am atins ceea ce ne-am propus, cel puţin o victorie, însă asta nu înseamnă nimic, dacă nu vom continua pe acelaşi drum, să obţinem victorii și la turneul următor”, a declarat imediat după meci Claudiu Alionescu pentru site-ul oficial al CSM.

După această victorie, echipa din Voluntari a trecut pe primul loc în clasament, cu 18 puncte iar gorjenii sunt pe 13, cu doar 11 puncte. Următorul turneu se va disputa pe 21 şi 22 ianuarie la Focşani, acolo unde gorjenii se vor duela cu CSM Miercurea Ciuc şi CSM Focşani.

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: