Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A pierdut o sumă de bani. Cum o poate recupera!

Un bărbat care a fost luni, 17 februarie, la sediul Primăriei Rovinari, a pierdut o sumă de bani în momentul în care și-a scos telefonul din buzunar. Chipul lui a fost surprins de camerele de supraveghere și a fost făcut public de primărie pe pagina de socializare, în încercarea de a da de om pentru a-i da banii înapoi.

"Cetățeanul din imaginea alăturată a fost prezent în data de 17.02.2020 la sediul Primăriei orașului Rovinari, ocazie cu care a pierdut o sumă de bani în momentul în care a scos telefonul din buzunar. Dacă domnia sa se recunoaște în fotografie, este rugat să se prezinte la compartimentul Registratură pentru a-i înapoia banii pierduți. De asemena, dacă cineva îl cunoaște pe bărbat, avem rugămintea să îl anunțați despre această situație", este apelul făcut pe pagina de socializare a Primăriei Rovinari.

Nu ar fi primul caz în care cei care au pierdut bani, acte, documente sau chei sunt găsiți prin intermediul paginilor de socializare.

Vizualizări: 2,361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: