Gorjeanul dispărut în Timișoara, căutat în râul Bega

Au trecut patru zile de la dispariția unui tânăr de 23 de ani din Gorj, la Timișoara, astfel că autoritățile au luat în calcul și cele mai negre variante. Sunt căutări și în râul Bega, existând ipoteza ca tânărul  jandarm, dispărut după o noapte de petrecere, să se fi înecat.

„În data de 16 februarie a.c., în jurul orei 04:20, Mădălin Ionuț Nisipeanu ar fi plecat din zona Complexului Sudentesc din Timișoara cu un taxi,  iar până în prezent nu a mai revenit. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, transmite Biroul de presă al Poliției Timiș.

Semnalmente: înălțime  1.65 m,  păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. Îmbrăcăminte: pantaloni albaștri, tricou negru, o geaca maro. Tânărul poartă ochelari de vedere.

Tânărul gorjean este militar combatant al Jandarmeriei. Acesta a absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, fiind șef de promoție.

Duminică dimineață, în jurul orei 4:20, Ionuț Mădălin Nisipeanu a plecat din zona Complexului Studențesc din Timișoara cu un taxi chemat de prietenul său. Cei doi fuseseră în club, iar Ionuț s-ar fi supărat, dintr-un motiv încă necunoscut, și a vrut să plece. Suspect este că, din momentul în care s-a urcat în acel taxi, nu a mai fost văzut.

Vizualizări: 2,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: