A plecat la PRM cu organizaţie cu tot

Preşedintele Mişcării Populare din localitatea Bălești a plecat cu tot cu organizaţie la Partidul România Mare (PRM). Nemulțumirea lui Florin Papuc este aceea că nu a fost lăsat să candideze de către șefii de la județ, deși, spune el, are cele mai mari șanse să câștige primăria Bălești anul acesta.  Florin Papuc a plecat la PRM cu tot cu cei 200 de membri ai Mișcării Populare, după o ceartă serioasă cu șeful partidului, Nicolae Davițoiu.

Florin Papuc, președintele MP Bălești, a plecat cu tot cu organizație la Partidul România Mare. Decizia a fost luată la finele săptămânii trecute, în urma unei ședințe aprinse a Biroului Permanent Județean al MP. Florin Papuc spune că Nicolae Davițoiu s-a împotrivit candidaturii lui la primăria Bălești, așa că a hotărât să plece din organizație, iar membrii locali l-au urmat. ”Eu sunt de doi ani la Mișcarea Populară, am trecut prin două campanii electorale alături de ei, am băgat bani în aceste campanii, ba chiar am obținut unul din cele mai bune scoruri pe județ, undeva la 7%. Domnul președinte mi-a promis că eu o să fiu candidatul lor la Bălești și acum nu se mai ține de promisiune. Nu mă mai vrea candidat. Eu nu înțeleg un lucru, Biroul Local a decis ca eu să fiu candidat și atunci nu înțeleg de ce a intervenit el”, a spus Florin Papuc, fostul președinte MP Bălești.

Papuc crede că Davițoiu a făcut blat cu PSD la Bălești și de asta nu vrea să-l lase să candideze la primărie. ”Au avansat tot felul de propuneri cu care oamenii nu sunt de acord, Alin Cârstea, Mitică Brăilă. Mie mi-a zis că nu-mi validează candidatura în BPJ, să mă unesc cu PSD, să pun pe altul, dar eu nu am vrut să pesedizăm organizația. Toată organizația, compusă din peste 250 de oameni, mi s-a alăturat și am plecat din MP”, a spus Florin Papuc.

Fostul lider MP spune că a ales PRM pentru că și tatăl lui a fost membru timp de 12 ani în acest partid, dar și pentru că acolo a găsit înțelegere. ”O să fiu candidatul lor la primăria Bălești și o să dețin și funcția de vicepreședinte la nivel de județ. Toate șansele sunt de partea mea, atâta timp cât sunt un om care nu am furat, nu am omorât, mama mea este educatoare, mătușa mea la fel, mă cunosc oamenii. Eu am avut o firmă de arhivare pe care am închis-o iar acum sunt brooker pe energie”, a spus Florin Papuc, fostul președinte MP Bălești.  

Vizualizări: 1,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: